Om Mig

Leg. kiropraktor

 

Jag tog min examen vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan år 2012. Utbildningen är femårig och omfattar ett 60- tal kurser inom bland annat anatomi, fysiologi och biomekanik. Jag erhöll legitimation utfärdad av Socialsstyrelsen direkt efter avslutad utbildning.

Min praktiktjänstgöring på totalt 12 veckor gjorde jag på Karolinska Universitetssjukhuset Solna, Sophia Hemmet och Södersjukhuset. Jag fick erfarenhet inom akutsjukvård, radiologi, thoraxkirurgi samt allmänmedicin. Jag påbörjade utövandet av kiropraktik på skolans patientklinik där jag tog hand om patienter utifrån skolan och gav dem individanpassad kiropraktisk behandling. Sedan dess har jag varit verksam som privat praktiserande kiropraktor på min klinik och inom sjukvården. Jag erbjuder även kiropraktik ute på företag i deras egna lokaler och håller föreläsningar inom Hälsa & friskvård, ergonomi, stress och smärtproblematik. 

Jag har varit ute på fältet och behandlat, bland annat under VM i tyngdlyftning och har även fått komma i kontakt med elitidrottande ungdomar. 

Jag startade min klinik i början av år 2013.

Som kiropraktor vill jag i största möjliga mån kunna hjälpa mina patienter till att optimera sin livssituation genom att hitta grundorsaken till problemet och ge en individanpassad behandling.